- כ"ד ניסן ה'תשפ"ה 22/04/2025′וואלה′: הצוללן שהותקף אמש על ידי כריש הוא בן 40 מפתח תקווה. בני משפחתו מספרים שהוא "חובב כרישים"
אוכל
מאפינס קוטג′
ז' תשרי ה'תשע"ה 01/10/2014
ליאת זפט
ארוחת ערב משביעה וטעימה ברבע שעה
אין לי כח לחתוך סלט. אין לי חשק לטגן חביתה. אין לי כלום בבית וגם אין לי מה ללבוש, אבל זה כבר למדור אחר.
מאפינס קוטג' דורש שלושה רכיבים פשוטים שיש בכל בית תמיד ותמיד אפשר להוסיף בעזרת יד הדמיון הטובה.
דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 2 דקות + רבע שעה- עשרים דקות אפיה
מצרכים:
תבנית מאפינס. עדיף מסיליקון.
כ-250 גרם קמח תופח (או קמח רגיל עם חצי שקית אבקת אפיה)
ביצה
קופסת קוטג'
קצת שמן לשימון התבנית
למהדרים- מעט שומשום
הכנה:
שופכים את קופסת הקוטג' לקערה. בתוך הקופסה הריקה ממלאים את הקמח התופח (או קמח רגיל ואז מוסיפים כחצי שקית אבקת אפיה) ואת הכמות הזו שופכים לקערה.
מוסיפים ביצה לתערובת ומערבבים.
בשלב זה ניתן לתבל במלח-פלפל איך שאתם אוהבים. קצת אגוז מוסקט מוסיף מאוד למאכלים חלביים.
אפשר לשלב גבינות שונות, קשות או רכות עם הקוטג', ומי שאוהב פטריות, זיתים, תירס וכדומה יכול להוסיף לתערובת.
משמנים קמעה את תבנית המאפינס ומכניסים לכל גומחה תערובת שתמלא את כל הגומחה עד לקו התבנית.
מפזרים מעט שומשום מעל כל מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות. אחרי רבע שעה בודקים האם התערובת התקשתה מבחוץ ונעשתה ספוגית מבפנים (ניתן לבדוק עם מזלג). אם זה המצב- מוציאים, ממתינים כחמש דקות וניתן להוציא את המאפינס אחד-אחד לצלחות.
בתיאבון!
תגובות
הוסף תגובה
הוסף תגובה
ארוחת ערב משביעה וטעימה ברבע שעה
אין לי כח לחתוך סלט. אין לי חשק לטגן חביתה. אין לי כלום בבית וגם אין לי מה ללבוש, אבל זה כבר למדור אחר.
מאפינס קוטג' דורש שלושה רכיבים פשוטים שיש בכל בית תמיד ותמיד אפשר להוסיף בעזרת יד הדמיון הטובה.
דרגת קושי: קל
זמן הכנה: 2 דקות + רבע שעה- עשרים דקות אפיה
מצרכים:
תבנית מאפינס. עדיף מסיליקון.
כ-250 גרם קמח תופח (או קמח רגיל עם חצי שקית אבקת אפיה)
ביצה
קופסת קוטג'
קצת שמן לשימון התבנית
למהדרים- מעט שומשום
הכנה:
שופכים את קופסת הקוטג' לקערה. בתוך הקופסה הריקה ממלאים את הקמח התופח (או קמח רגיל ואז מוסיפים כחצי שקית אבקת אפיה) ואת הכמות הזו שופכים לקערה.
מוסיפים ביצה לתערובת ומערבבים.
בשלב זה ניתן לתבל במלח-פלפל איך שאתם אוהבים. קצת אגוז מוסקט מוסיף מאוד למאכלים חלביים.
אפשר לשלב גבינות שונות, קשות או רכות עם הקוטג', ומי שאוהב פטריות, זיתים, תירס וכדומה יכול להוסיף לתערובת.
משמנים קמעה את תבנית המאפינס ומכניסים לכל גומחה תערובת שתמלא את כל הגומחה עד לקו התבנית.
מפזרים מעט שומשום מעל כל מאפינס ומכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות. אחרי רבע שעה בודקים האם התערובת התקשתה מבחוץ ונעשתה ספוגית מבפנים (ניתן לבדוק עם מזלג). אם זה המצב- מוציאים, ממתינים כחמש דקות וניתן להוציא את המאפינס אחד-אחד לצלחות.
בתיאבון!
תגובות
הוסף תגובה
הוסף תגובה